Basisopleiding Astrologie start 25 en 26 mei te Genk Belgisch Limburg                    


            
Astrologie is een eeuwen oude wetenschap en vergt intense studie , wil je dit op professionele wijze kunnen beoefenen. We trachten tijdens deze 6 lesdagen zoveel mogelijke kennis te delen over de boeiende wereld van de astrologie met een scala aan mogelijkheden.

Via de eeuwenoude, wetenschappelijk onderbouwde techniek van de astrologie, ga je via je unieke, persoonlijke geboortehoroscoop een inspirerende reis tegemoet om te ontdekken wat je weg is. Je ascendant, je karma en je levensopdracht.

Unieke 5-daagse cursus en combinatie van Astrologie en Tarot

Het 78 tellende Symbolon Tarot is een magisch en realistisch Tarotkaartendek. De unieke combinatie van astrologie, traditionele tarot, de prachtige afbeeldingen en intuïtie zijn gericht op het onderbewustzijn. Tezamen vormt het Symbolon Tarot prachtige spiegels van de ziel. Tijdens deze Symboloncursus maak je tevens kennis met de basisprincipes van astrologie en leer je te werken met de verschillende legpatronen.

Persoonlijk Leiderschap

Voor iedereen die zijn / haar eigen wereld in eigen hand wilt nemen.


Wat houd je gewild en ongewild bezig op dit moment en wat draag je mee vanuit het verleden, wat je beperkt in het nú? Hoe functioneer je in het dagelijkse leven en in het team? Wil je hier graag meer uit halen, zonder jouw authenticiteit te verliezen? Wat houdt je in je onderbewuste nog steeds tegen, wat nog steeds een deel van je leven bepaalt?

Herontdek je kwaliteiten en talenten door middel van de unieke combinatie van astrologie en klankwerk.

Wil je meer halen uit jezelf en lukt het je maar niet je vinger te leggen op al dat mooie wat in je schuilt? Heb je de behoefte om te ontluiken en nieuwe stappen te zetten op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling en groei? Verlang je er naar je loopbaan een nieuwe impuls te geven? Heb je te maken met stagnatie en onvrede, ook in je werk? Dan is deze boeiende en waardevolle dag absoluut iets voor jouw!

Voor iedereen die meer wilt halen uit de essentie van de relatie.

Tijdens deze 1-daagse trainingsdag kom jullie opnieuw in contact met de gebieden welke jullie specifieke  aandacht vragen in de relatie. Verlang je er naar de essentie van jullie samenzijn te versterken, zodat passie en harmonie nog meer samenkomen? Waarin vullen jullie elkaar aan en/of wat zijn de valkuilen of blinde vlekken? Zijn jullie nieuwsgierig wat jullie heeft samengebracht en met welke kern?