Etherische oliën


Power of a wild flower


Etherische oliën zijn aroma's in vluchtige vloeibare vorm en wordt gedestileerd uit bloemen, struiken, bomen, wortels en zaden. De essentiële oliën kunnen door zorgvuldige destilatie 100 tot 10.000 maal meer geconcentreerd zijn dan de oorspronkelijke plant. Alhoewel ze vele malen sterker zijn dan de oorspronkelijke plant, hebben ze in tegenstellingen tot vele medicamenten bijna geen negatieve bijwerkingen. Dit is vooral voor mensen belangrijk die hun gezondheid snel en op een natuurlijke manier terug willen krijgen.

De essentiële oliën van Young Living zijn van therapeutische kwaliteit, biologisch verbouwd en bevatten geen additieven. Met weinig druppels kunnen al goede resultaten geboekt worden. Ze kan op verschillende manieren gebruikt worden; verdampen, in aromatherapie, op de huid, in massageoliën. Ze zijn zo ongelooflijk puur dat enkele oliën zelfs ingenomen kunnen worden.

De chemische structuur van de essentiële oliën zit zo in elkaar dat ze de celmembramen zeer snel kunnen doordringen, bloed en weefsel kunnen passeren en de cellulaire functie kunnen verbeteren. De ongelooflijke levenskracht in de oliën kan zo verbinding maken met de menselijke cellen. Als ze op de huid gebruikt worden, op de voeten of ergens anders, dan kunnen de oliën binnen een paar minuten door het hele lichaam reizen. 

De etherische oliën werken zowel op fysiek, emotioneel- psychisch en energetisch ondersteunend om angst, (fysieke)pijn cq lichamelijke klachten en onzekerheden te verzachten, ontspannen tijdens lastige levensfases. Ieder mens en ook dier heeft weleens ondersteuning nodig. Ervaar de kracht van de natuur en kom opnieuw in balans zodat jij jouw wereld weer in eigen hand kunt nemen.  

De oliën Frankincense, Sandalwood, Lavendel en Cederhout zijn o.a. een paar van deze oliën die sesquiterpenen bevatten. Bekijk voor meer informatie onderstaande site:

De producten, filmpjes via youtube en prijzen zijn te vinden op de site van Young Living zelf www.youngliving.com

​Voor een bestelling is er een eenvoudig bestelformulier. Graag het bestelnummer vermelden. 22 februari 2017                                                  

Jasmine Etherische Olie

Jasmine (Jasminum officinale) jasmijn, heeft een warme, exotische, bloemige geur die ontspant, kalmeert, opwekt en het zelfvertrouwen verbetert. Jasmine is weldadig voor de huid. Jasmine wordt ook wel de “Koningin van de Nacht” genoemd vanwege de sterke geur tijdens de avonduren. Zodra de zon onder gaat begint de jasmijnbloesem enorm te geuren en moet er geplukt worden want na zonsopgang verdampt de geur. De geur van de bloesem kan verdwijnen als ze geknakt of geplet worden. Zodra de zon onder gaat begint de jasmijnbloesem enorm te geuren en moet er geplukt worden want na zonsopgang verdampt de geur. De geur van de bloesem kan verdwijnen als ze geknakt of geplet worden.Er moet dus heel voorzichtig geplukt worden, een voor een. Voor 5 ml Jasmine etherische olie, is ongeveer 4,5 kilo bloesem nodig.

Dit zijn ongeveer 36000 Jasmijnbloemen. Dit alles verklaard ook de hoge prijs van de olie. Historisch werd het gebruik voor romantiek en aantrekkingskracht. Tevens voor het balanceren van de vrouwelijke energie van het lichaam.

Mentale spirituele invloed


Jasmine heeft effect op emoties en dringt binnen in de diepste lagen van de ziel en opent de deuren van onze emoties. Het helpt met het versterken van intuïtieve krachten en wijsheid. Het geeft een gevoel van zelfvertrouwen en euforie en helpt bij de verminderen van apathie, onverschilligheid, lusteloosheid, angst, depressies, mentale uitputting, overspannen, stress en relatie dilemma’s. Jasmine helpt je (zelfs in kleine hoeveelheden) om de seksualiteit te begrijpen en laat angsten gaan en onderdrukte gevoelens los die ermee verbonden zijn, zoals intimiteit, gevoel van onwaardigheid, bittere jaloezie, lage eigendunk, schuldgevoelens, emotionele beschadigingen, misbruik en gebruikt worden. Het kan de seksualiteit spiritueel maken en doet ons begrijpen dat er geen verschil bestaat tussen lichamelijk een goddelijke liefde.

Het zorgt dat je de energie-uitwisseling dat tussen 2 zielen ontstaat tijdens de gemeenschap weer omarmen kan. Het kan ook helpen om krachtige inspirerende relaties te bevorderen. 

Als je oliën van Young Living wilt bestellen, gebruik dan onderstaand formulier.

Bestelprocedure

Na ontvangst van je bestelling, ontvang je een bevestiging met het totaalbedrag, inclusief eventuele portokosten.

Bij het ontvangen totaalbedrag op mijn rekening, wordt de bestelling in order gezet, waarbij iedere 17e van de maand de definitieve bestelling geplaatst wordt.

De producten worden vervolgens rond de 20e geleverd op mijn praktijkadres.

captcha