Opleidingen en Trainingen - Seizoen 2018 / 2019


In februari 2012 is Sandra gestart met het verzorgen van workshops, trainingen en opleidingen. De workshops, trainingen, trajecten en opleidingen vinden plaats in een informele sfeer in groepen vanaf variërend 4 tot 10 personen. Naast de overdracht van kennis zijn ook uitwisseling van ervaringen, diepgang humor en veiligheid in het groepsproces, om tot persoonlijke ontwikkeling te komen, belangrijke elementen.

Sandra wilt graag dat haar workshops en opleidingen voor iedereen die interesse heeft toegankelijk zijn. Voor personen op bijstandsniveau, is een passende oplossing te vinden. Bel haar dus gerust.   

Bij aanvang van de workshop of opleiding ontvangt je een syllabus, met daarin de belangrijkste onderdelen van de te behandelen leerstof, waarin je tevens eigen aantekeningen kunt maken. Op deze wijze kom je in het bezit van een prachtig naslagwerk.

Bij iedere aankondiging van workshop of opleiding zal worden aangegeven of er voorkennis of een vooropleiding gewenst of mogelijk noodzakelijk is. Tevens zal worden aangegeven wat het te bereiken doel zal zijn.

Heeft u meer informatie nodig of wilt u zich inschrijven?

Bel gerust met Sandra op (+31)641383076 / 079-3422052 of stuur een mail naar  
Tevens is het mogelijk tot reservering voor desgewenste trainingen.

Alle data en tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen en nader overleg! 

Trainingen- Workshops en Opleidingen 2018 / 2019