Sandra             

In het jaar 1998 is Sandra gestart met de vakopleiding voor praktische en psychologische /Jungiaanse astrologie. Sinds 2005 is Sandra erkend, praktiserend astrologe en werkzaam in de professionele branche. Door de jaren heen heeft zij haarzelf verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) een essentieel onderdeel is geworden van haar werk. Met hart en ziel is Sandra aan haar vak verbonden en heeft zij haar bedrijf opgericht.

Naast haar fascinerende beroep als erkend praktiserend astrologe, heeft Sandra haarzelf via het reguliere circuit verder gespecialiseerd tot gediplomeerd gezins,- kinder en jongerencoach. Daarbij de verdieping als astrologisch opvoedcoach. Tevens werkt Sandra met de zachte, holistische en ondersteunende kleurentherapie Aura Soma en Essentiële Olieën. 

Als gediplomeerd astrologisch studie- en loopbaanbegeleidster, coacht en begeleidt Sandra mensen richting het vinden van hun werkelijke passie in hun werk, vrije tijd en biedt zij heroriëntatie.  

Daarnaast heeft Sandra de opleiding Systeemopstellingen voor Professionals gevolgd en met succes afgerond. Hiermee geeft zij de mogelijkheid, intense en grote levensthema's, traumaverwerkingen en verbintenissen in familiesystemen- of bedrijfssystemen, samen met je uit te diepen. Dit, zodat verstikkende verbintenissen en beperkte overtuigingen los gelaten worden en je energie weer vrij kan stromen.   

Het inspireren en uitdragen van de kennis en ondertussen jarenlange ervaringen hebben inmiddels geresulteerd tot het docentschap. Sandra heeft haar opleiding ‘Instituut Sandra’ opgericht, waar zij met veel plezier en passie workshops, opleidingen astrologie, intuïtieve trainingen en persoonlijke ontwikkelingen aanbiedt.

Tevens verzorgt zij astrologische trainingen en vakopleidingen astrologie, als docente bij het MediumCollege Nederland en België
.

Daarnaast is Sandra columniste en
 tevens auteur van het astrologische Symbolonkaartendek welke online wereldwijd, waaronder ook Engelstalig www.symbolon.cards via vele sites worden aangeboden.