De wijsheid van het psychologische / astrologische Symbolon Tarot


SymbolonTarot is een uniek 78 tellend psychologisch inzichtelijk kaartendek. Symbolon Tarot met haar astrologische inborst, stelt je in staat antwoord te krijgen op al je levensvragen, op zowel emotioneel als zakelijk gebied. Als spiegels van de Ziel toont het Symbolon in één oogopslag, welke route je op praktisch en emotioneel gebied in kunt slaan. Symbolon functioneerd als een bijzonder navigatiesysteem. Je wereld opnieuw in eigen hand nemen en vanuit eigen kracht verder gaan worden hierdoor ondersteund.

SymbolonTarot  werkt eenvoudig en krachtig. Samen met de astrologische invalshoeken, spreken de unieke afbeeldingen van iedere kaart voor zich! Alleen al de afbeeldingen, zijn van grote waarde om in één oogopslag helder te krijgen waar je op uitkomt en wat je te doen staat. Bovendien stelt dit unieke kaartendek je in staat om kennis te maken met de basisbegrippen van astrologie.


  

 

 

Tijdens het ontwikkelen van haar carriëre, ontdekte Sandra haar grote liefde en passie voor het unieke Symbolon Tarot.
Met als resultaat, dat Sandra als auteur en schrijfster de volgende technische kaartleggingen stuk voor stuk op bezielt niveau heeft geschreven. Haar intentie en doel is, dat Symbolon voor iedereen met een levensvraag, op ieder gewenst tijdstip toegankelijk is. 


SymbolonTarot   Dagkaart (gratis)
Trek een kaart voor je uitdaging van vandaag en wat je vandaag ongetwijfeld zal tegenkomen. Toeval valt je toe en behoort tot de wereld van synchroniciteit. 


SymbolonTarot   Drielegging (€ 1,95)
Via deze technische legging met de drie kaarten, wordt in één oogopslag duidelijk wat je (onbewust) valkuil is - de weg die je kunt gaan - om vervolgens uit te komen bij het resultaat. Het wijst zich vanzelf. Succes! 

SymbolonTarot   Relatielegging (€ 4,50)
(Deze legging is uitermate geschikt om een uitdaging c.q. probleem tussen twee mensen, op relationeel gebied in één oogopslag bloot te leggen en te ontrafelen. De relatievorm leggingsmogelijkheden gelden zowel in de privé- liefdessfeer als op het zakelijke vlak. 
Door gebruik te maken van deze technische 'relatielegging' werkt het Symbolon Tarot weer als de spiegels van de Ziel. Er ontstaan verfrissende, nieuwe inzichten en kracht, zodat harmonie de mogelijkheid krijgt om terug te keren.  

Nogmaals: Deze unieke en technische legging met de negen kaarten, is voor iedere relatievorm geschikt! De betrokkenen hoeven dus niet persé liefdespartners te zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Moeder/kind leidinggevende/werknemer  broer/zus etc.